top of page

Nieuwsarchief

In dit tekstvak wordt het nieuws van de Spinners vanaf oktober 2022 weergegeven.

3 december 2023

Klassebehoud voor alle teams van de Spinners!
 

Het eerste en derde team hebben op de valreep degradatie uit hun klasse weten te voorkomen.

In hun laatste wedstrijden scoorden het eerste en derde net voldoende punten om op de vierde plaats te eindigen in respectievelijk de 1e en 4e klasse.

De vierde plaats in de eindrangschikking betekent klassebehoud.

Voor team 2 stond er in de laatste wedstrijd niets meer op het spel, maar het boekte wel een keurige 7-3 overwinning op het team dat al kampioen was.

Nog drie trainingsavonden tot de kerstvakantie

De competitie is voor de Spinners dit jaar afgelopen, maar we trainen nog gewoon door tot aan de kerstvakantie. De laatste speelavond is woensdag 20 december.

19 november 2023

Goede week voor de Spinners
 

Afgelopen week hebben alle teams van de Spinners gewonnen. Het eerste team versloeg directe concurrent Vined 1 in Heerde en heeft een gaatje geslagen in de slag tegen degradatie.

Team 2 wist in Almen nipt te winnen van Overa 2 en team 3 boekte ook een kleine overwinning op Gelvandria 1.

Kijk voor de wedstrijdverslagen op de pagina Competitie Programma & Resultaten

Ondertussen zijn de mensen die geïnteresseerd zijn geraakt in de Spinners tijdens de open dag van de Hezebrink lekker bezig om wat meer vertrouwd te raken met de tafeltennissport.

We moeten nu steeds een paar tafels extra opzetten en dat is een goede ontwikkeling, want we hebben ruimte en tafels genoeg!

6 november 2023

Open dag van de Hezebrink op
4 november zeer geslaagd voor de Spinners 

De Open dag van de Hezebrink op zaterdag 4 november heeft veel belangstelllenden naar het dorpshuis getrokken. Alle verenigingen die gebruik maken van de Hezebrink hadden een kraampje ingericht om zich te presenteren en de Spinners stonden daar natuurlijk ook bij.

Er waren flyers voor de Spinners gedrukt (zie hiernaast) en aardig wat mensen hebben een flyer meegenomen. Sommigen hebben hun e-mailadres achtergelaten zodat wij hen kunnen benaderen voor nadere informatie.

We hadden natuurlijk niet alleen een kraampje, maar we hebben ook vier tafels in de sportzaal neergezet.

Zo konden bezoekers tegen elkaar of tegen een van onze leden (herkenbaar aan het Spinners-shirt) een balletje slaan.

Ondertussen konden we natuurlijk mensen enthousiast proberen te maken om op de woensdagavond eens een kijkje te nemen bij de Spinners. Hopelijk levert ons dit in de nabije toekomst een paar leden op!
We mogen terugkijken op een geslaagde zaterdag met inzet van nagenoeg elk lid van de Spinners en in ieder geval een sterk verhoogde bekendheid van onze club in Emst!

29 augustus 2023

De Spar van Luttikhuizen bordsponsor van de Spinners!

Vandaag is het reclamebord van Spar van Luttikhuizen uit Emst opgehangen in de sportzaal van de Hezebrink. De Spinners ontvangen daarvoor een jaarlijkse bijdrage van deze supermarkt in Emst en wij zijn Wesley van Luttikhuizen daar zeer erkentelijk voor!

11 juni 2023

Johan Hanekamp trotse winnaar van handicaptoernooi 2023
Op woensdag 7 juni werd het handicaptoernooi van de Spinners gehouden in de Hezebrink. Er waren slechts een paar afzeggingen en daardoor stonden 9 deelnemers verdeeld over twee poules aan de start.
 

De voorgift (handicap) die spelers met een hogere rating moesten geven aan spelers met een lagere rating was nauwkeurig berekend aan de hand van een rekenmethode van de NTTB en daardoor had in principe iedereen kans om de titel te winnen.

Vier spelers bleven uiteindelijk over en zij maakten via een kruisfinale uit wie de finale mochten spelen en wie om de derde en vierde plaats mochten strijden.
 

Johan Hanekamp wist in de finale zijn tegenstrever André Gramser te verslaan. Johan had daar slechts één game voor nodig, omdat André na 1 verloren game de strijd door fysieke problemen moest staken.

Paul van 't Erve werd derde, omdat hij Peter Leurink in hun onderlinge strijd wist te verslaan.

Laatste speelavond dit seizoen is 5 juli

De Spinners blijven tot aan de zomervakantie iedere woensdag trainen in de Hezebrink. Dat betekent dat de laatste avond op woensdag 5 juli 2023 zal zijn.

21 mei 2023

Artikel over het bedrijventoernooi op 10 mei is geplaatst in Rondom de Sprengen
 

Een verslag van ons bedrijventoernooi op 10 mei j.l. is afgelopen week opgenomen in huis-aan-blad Rondom de Sprengen (zie de pagina Bedrijventoernooi 2023).

Zo hebben we wat positieve aandacht voor onze club kunnen genereren en hopelijk levert ons dat in de toekomst ook nog wat leden op..

Zie de pagina Bedrijventoernooi

Algemene ledenvergadering goed bezocht

Op woensdag 17 mei hadden de Spinners hun algemene ledenvergadering en deze werd goed bezocht. Negen van de twaalf leden gaven acte de présence en toonden daarmee hun betrokkenheid bij de club.
Er werd nagedacht over mogelijkheden om de inkomsten te vergroten, maar vooral ook om het ledenaantal te laten groeien - daarmee bouwen we meer zekerheid voor de toekomst op.

Afgesproken is dat we blijven trainen tot aan de zomervakantie.
Kortom, alle belangrijke zaken die spelen rond onze vereniging werden besproken zodat iedereen weer op de hoogte is van de stand van zaken en we weer een jaar vooruit kunnen.

14 mei 2023

Bedrijventoernooi van de Spinners zeer geslaagd.
 

Het eerste bedrijventoernooi dat wij organiseerden op 10 mei mag zeer geslaagd genoemd worden.

Vier teams hadden zich ingeschreven - niet heel veel, maar dat maakte wel dat iedereen volop de kans kreeg een balletje te slaan.

Bovenal werd het een gezellige avond waarbij iedere deelnemer liet zien best wel te kunnen tafeltennissen en het zijn of haar tegenstanders moeilijk te kunnen maken.

GF (Georg Fisher) had twee teams opgesteld en zij bleken het sterkst, want ze werden de nummers 1 en 2.

SDD eindigde als derde gevolgd door Clever Media die de ranglijst als nummer vier afsloot.

Na afloop werden de bekers voor alle deelnemende teams uitgereikt in de huiskamer van Hezebrink onder het genot een hapje en een drankje.

De deelnemers vonden het geslaagd initiatief dat volgend jaar zeker een herhaling verdient!

24 april 2023

Team 1 is kampioen!

Team 3 redt dat uiteindelijk niet

De Spinners 1 is afgelopen week kampioen geworden in de tweede klasse, poule D!

Het team wist al voordat hun wedstrijd begon dat ze de titel hadden gepakt, omdat hun enig overgebleven concurrent de dag ervoor zijn laatste wedstrijd had verloren. Het team uit Emst was daardoor niet meer in te  halen. 
In de laatste wedstrijd lieten Peter Leurink, Wilfred Hanekamp en Johan Hanekamp nog even zien de terechte kampioen te zijn, want ze wonnen met maar liefst 10-0.

De Spinners 3 stond lang aan kop in poule 3 E, maar de voorsprong op de nummer twee werd steeds kleiner.

In de laatste wedstrijd zou de Spinners 3 met 9-1 moeten winnen om het kampioenschap binnen te halen, maar dat was teveel gevraagd van de mannen van ons derde team. Het werd zelfs een 8-2 nederlaag, waardoor het team uiteindelijk op de derde plaats eindigde.

 

Team 2 was al gedegradeerd en kon in zijn laatste wedstrijd ook niet echt potten breken getuige de 8-2 nederlaag. 

16 april 2023

 

Aart Schurink overleden

Gisteren ontvingen wij het verdrietige bericht dat Aart Schurink is overleden.

We wisten natuurlijk al lang dat het niet goed ging met de gezondheid van Aart, maar zijn dood komt evengoed hard aan.

Wij wensen zijn vrouw Alie, de kinderen Jiska en Gert-Jan met hun partners en de kleinkinderen veel sterkte in de komende periode.

Aart was lid vanaf 1972 toen VMI (de voorganger van de Spinners) werd opgericht als tafeltennisvereniging in de Hezebrink.

Hij heeft gedurende een zeer lange periode het penningmeesterschap van de vereniging voor zijn rekening genomen en met zijn degelijke manier van werken ervoor gezorgd dat wij een financieel gezonde club bleven. 

Als speler was Aart altijd een geduchte tegenstander. Hij speelde niet veel jaren in het eerste, maar wist het deze spelers in onderlinge partijen altijd wel heel moeilijk te maken.

15 januari 2023

Peter Leurink opnieuw clubkampioen

Op woensdag 11 januari 2023 kwam er een einde aan de winterstop van de Spinners en op die dag is direct het clubkampioenschap van de vereniging gehouden.

Er waren twee poules, poule A voor de spelers van het eerste en tweede team en poule B voor de spelers van team 3, aangevuld met recreanten. In de praktijk was er maar één deelnemende recreant: Dirk Barnhoorn. Dirk Barnhoorn deed het niet onaardig, maar wist nog geen punten te pakken.

In poule B werd Paul van 't Erve de winnaar; hij won alle games van zijn tegenstanders.

 

In poule A was er ook niet veel spanning, want Peter Leurink
(zie foto hiernaast) wist al zijn tegenstanders met betrekkelijk gemak te verschalken. Daarmee werd hij voor de zoveelste keer kampioen van de Spinners.

Op de wisseltrofee voor de clubkampioen staat Leurink's naam vele malen gegraveerd. 

Volgende week begint de voorjaarscompetitie al, maar de spelers van de Spinners hebben zich op met dit clubkampioenschap toch enigzins kunnen voorbereiden op hun eerste competitiewedstrijd.

27 december 2022

De Spinners hebben winterstop

De laatste weken van 2022 en de eerste week van 2023 zijn er geen activiteiten bij de Spinners vanwege Kerst en Oud en Nieuw.

Op woensdag 11 januari 2023 starten we weer en die dag wordt direct het clubkampioenschap gehouden.

Oud-lid Aart van Amersfoort overleden

We ontvingen het droevige bericht dat ons oud-lid Aart van Amersfoort in het kerstweekend is overleden.

Aart heeft vanaf ongeveer 1972 getafeltennist bij eerst VMI en later de Spinners. 

Een aantal jaar geleden moest hij door gezondheidsproblemen noodgedwongen stoppen. 

17 oktober 2022

Jan Polman overleden

We vernamen dat ons oud-lid Jan Polman op 3 oktober op 87-jarige leeftijd is overleden.

Jan heeft lang bij onze vereniging gespeeld, maar moest een aantal jaren geleden om gezondheidsredenen afhaken.

We herinneren ons Jan als een pur-sang verdediger met een oud batje met korte nopjes waarmee hij veel aanvallen wist af te slaan.

Jan was een vriendelijke man die altijd de tijd nam om de zaken die hem na aan het hart lagen, zoals de bescherming van het milieu, toe te lichten aan wie dat wilde horen.

3 oktober 2022

Wisselende resultaten in de derde competitieweek

Team 1 en team 3 deden deze week goede zaken door te winnen met respectievelijk 7-3 en 8-2.

Team 2 is deze competitie een beetje het zorgenkind, want het staat door een kansloze 9-1 nederlaag inmiddels stevig onderaan in zijn poule. 

Zie het verslag van de competitieresultaten.

 

Familiedag 

Vandaag (25/9) vindt de familiedag van de Spinners plaats. Eerst gaan ze zich uitleven bij het Boerengolfen en daarna schuiven ze aan bij de bbq van de familie Leurink.

8 september 2022

De competitie is weer begonnen

Deze week is de najaarscompetitie van de afdeling Oost begonnen.

Voorafgaand daaraan hadden de spelers al gelegenheid om zich hier op voor te bereiden bij de uitwisseling op vrijdag 2 september bij de Brug. Dat was een heel geslaagde uitwisseling en onze spelers bleken aardig opgewassen tegen de tegenstanders die de Brug had geregeld.

Het eerste team won zijn eerste wedstrijd, uit bij ZC Aktief 1, met 6-4. Dat is een vertrouwde tegenstander waartegen meestal wedstijden met een uitslag rond een gelijkspel worden behaald.

Een prima begin, met andere woorden.

Team 2 moest spelen tegen de Brug 7 in Apeldoorn en kon een stevige 9-1 nederlaag noteren. Het is voor ons tweede improviseren nu Aart Schurink nog niet kan meespelen. Deze keer speelde Hein Kers als invaller mee. Hopelijk wachten er nog wedstrijden waarin wat meer punten kunnen worden gescoord.

Team 3 startte met een 5-5 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Swift 10 en dat is eigenlijk een prima uitslag, want in de vorige competitie werden (vooral in het begin) nogal wat nederlagen geïncasseerd. Dan is dit een goede opsteker.

Het belangrijkste nieuws van 2015 tot september 2022 is hier opgenomen.

16 juli 2022

Zomerstop bij de Spinners

Op woensdag 13 juli was de laatste speelavond van de Spinners voor de zomervakantie. Er waren nog 9 mensen die gebruik maakten van deze gelegenheid en je mag stellen dat, bij de zomerse omstandigheden van de laatste weken, we goed gebruik gemaakt hebben van de mogelijkheid om lang door te tafeltennissen.

Woensdag 7 september is onze eerste speelavond na de vakantie in de Hezebrink.

We hopen dan iedereen weer te kunnen ontmoeten!

7 maart 2022

    Wisselende resultaten
    van de Spinners in de
         pauzeweken

De afgelopen twee weken was er door de voorjaarsvakantie geen regulier programma, maar waren inhaalwedstrijden gepland.

Bij de Spinners moesten twee teams wedstrijden spelen.

Team 2 speelde een uitwedstrijd tegen de Brug 7 en moest een zware nederlaag slikken: 8-1.

Team 3 speelde twee wedstrijden. Uit bij DTV '84 2 werd een nette 3-6 overwinning geboekt, maar thuis tegen Zwartsluis werd een 4-5 nederlaag geleden.

Zie het wedstrijdverslag.

25 juni 2022

Paul van 't Erve winnaar handicaptoernooi

Paul van 't Erve heeft afgelopen woensdag het handicaptoernooi van de Spinners gewonnen. Dat deed hij bij de vorige editie van het toernooi (in 2019) ook al en hij mocht de wisselbeker dus opnieuw mee naar huis nemen.

Bij het toernooi moeten spelers met een hogere ranking spelers met een lagere ranking een voorgift geven. Tien Spinners deden mee aan het toernooi: van eerste team spelers tot de recreanten en iedereen had een kans om te winnen. 

Aan het einde van de avond waren twee spelers overgebleven: Johan Hanekamp uit team 1 en Paul van 't Erve uit team 3.

Johan moest in de games (die tot 21 punten liepen) Paul 7 punten voorsprong geven. Dat was voor Paul voldoende om in twee games op overtuigende wijze de zege te pakken.

13 juli laatste speelavond!

De zomervakantie komt er binnenkort aan, maar wij gaan nog een aantal weken door. Op woensdag 13 juli is onze laatste speelavond in de Hezebrink en dan gaan we na de vakantieperiode weer beginnen op 7 september. De week ervoor willen we graag weer beginnen met de uitwisseling met de Brug, maar dat moet nog afgestemd worden met die vereniging.

21 februari 2022

    Voorjaarscompetitie 
     aarzelend van start

De voorjaarscompetitie is inmiddels twee weken bezig, maar verschillende wedstrijden zijn uitgevallen door enerzijds corona en anderzijds storm Eunice die op 18 maart huishield.

Team 1 was het enige team dat al twee wedstrijden speelde en dat deed zij niet onverdienstelijk gezien het aantal behaalde punten: 9.

Spinners 2 speelde slechts 1 wedstrijd en won deze ruim: 6-3.

Spinners 3 kwam nog helemaal niet in actie: beide wedstrijden zijn uitgesteld vanwege corona bij een van onze teamleden.

Zie het wedstrijdverslag.

De komende twee weken was er geen competitieprogramma vanwege de voorjaarsvakanties, maar er zijn wel inhaalwedstrijden ingepland.

Let op: aanstaande woensdag 23 februari is onze

              ALGEMENE LEDENVERGADERING

We hebben al twee jaar geen vergadering kunnen houden door corona en daarom is het extra belangrijk dat zoveel mogelijk leden deze bijeenkomst bijwonen. Er wordt vooraf nog een agenda gemaild. 

13 februari 2022

Piet Daems overleden 

Op woensdag 9 februari is Piet Daems na een kort ziekbed overleden. Piet was jarenlang (sinds begin jaren 80) lid van onze vereniging en eigenlijk een beetje ons uithangbord, want ondanks zijn hoge leeftijd (86) speelde hij nog steeds op een behoorlijk hoog niveau. Daarmee was hij een voorbeeld voor velen en ook bij andere verenigingen kenden veel mensen hem als een vriendelijke, positief ingestelde speler.

Bij de Spinners is hij jarenlang voorzitter geweest, maar hij was ook de man die er altijd voor zorgde dat onze tafels klaar stonden aan het begin van de avond.

We gaan deze echte clubman missen.

We wensen zijn vrouw Gerda, zijn kinderen Birgit en Peter en de rest van de familie veel sterkte in de komende periode.

7 februari 2022

De competitie gaat weer beginnen

Deze week gaat de voorjaarscompetitie van start. De NTTB-Oost heeft in de korte tijd die er zat tussen het verruimen van de maatregelen op 15 januari en nu een programma in elkaar gezet.

De Spinners hebben, met het nodige passen en meten, ook nu drie teams kunnen aanmelden voor deze competitie.

De coronamaatregelen, zoals wij die nu al drie weken toepassen, zijn ook nu nog steeds van toepassing. Het coronatoegangsbewijs, de QR-code, dient ook nu getoond te worden. Kijk voor de rest van de maatregelen op de website van de rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Gelukkig kunnen we tussendoor tot 22 uur terecht in de huiskamer, het horecagedeelte van de Hezebrink. Als we met onze tegenstander daar afspraken over maken kunnen we dan in ieder geval tussendoor een drankje pakken.

Maar ook onze recreanten zijn daar natuurlijk van harte welkom!

De zaal kunnen we ook na 22 uur gebruiken en dus de wedstrijden op de gebruikelijke tijden beëindigen.

21 december 2021

Voorlopig geen tafeltennis bij de Spinners

De lockdown waarin ons land sinds zondag 19 december verkeert zorgt ervoor dat er ook bij de Spinners voorlopig niet getafeltennist kan worden. 

Het is natuurlijk niet voor het eerst dat we onze activiteiten moeten staken, omdat de samenleving in mindere of meerdere mate op slot gaat door de coronamaatregelen, maar toch is het steeds weer een vervelende onderbreking.

Er zit weinig anders op dan de maatregelen te volgen en ons op andere manieren fit te houden. Hopelijk kunnen we ergens in januari, als de omikron-variant hopelijk beteugeld is, weer een balletje slaan. 

Over de voorjaarscompetitie valt nu nog helemaal niets te zeggen.

Volgens de laatste berichten van de NTTB zouden we uiterlijk 13 januari een teamindeling moeten aanleveren, maar het zou zo maar kunnen dat dit ook naar achteren wordt geschoven.

Wij wensen in deze lastige tijd iedereen prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling.

En laten we hopen dat de corona-maatregelen in 2022 wat minder invloed hebben op onze sportmogelijkheden.

28 november 2021

Nieuwe coronamaatregelen zorgen voor voorlopige stop voor de Spinners

Iedereen zal het wel meegekregen hebben: Nederland is vandaag 28 november op slot gegaan voor veel activiteiten ná 5 uur 's middags. Dat betekent dat de Spinners voorlopig niet kunnen spelen, omdat de Hezebrink de maatregelen volgt en om 17 uur sluit. De maatregel geldt voorlopig voor drie weken en we zullen zien of er na die tijd een einde komt aan deze avondsluiting.

Afgelopen week was de eerste week van de nacompetitie

en het enige team van de Spinners dat een wedstrijd speelde was team 3: zij wonnen de uitwedstrijd bij Emmeloord 2 met 7-2.

Maar het was feitelijk een wedstrijd om des keizers baard,

omdat de nacompetitie hoogstwaarschijnlijk niet uitgespeeld kan worden en onduidelijk is wat er nu gebeurt in aanloop naar de voorjaarscompetitie.

Zie het wedstrijdverslag voor  de wedstrijden die gespeeld zijn in het eerste deel van de najaarscompetitie en de eerste week van de nacompetitie.

Voor een gedetailleerd verslag van de wedstrijden en het speelschema kunnen de websites van de NTTB en TTapp worden geraadpleegd, zie elders op deze pagina.

Aangepaste coronamaatregelen

Per 28 november mag er 's avonds niet meer getraind/gesport worden in groepsverband door amateursporters. Om die reden moeten de Spinners hun activiteiten op de woensdagavonden voorlopig staken.

22 november 2021

Schema play-offs najaarscompetitie

bekend

Afgelopen week is het schema bekendgemaakt van de afsluitende wedstrijden in de najaarscompetitie. De Spinners 1 en 2 komen uit een poule waarin gestreden wordt om degradatie te vermijden en team 3 mag uitkomen in de poule waar om het kampioenschap wordt gespeeld.

Team 2 hoeft in deze najaarscompetitie slechts één wedstrijd te spelen, omdat 1 van de tegenstanders (ETTV 2) uit de competitie is teruggetrokken. Spinners 1 en 3 spelen twee wedstrijden.

Zie het wedstrijdverslag voor  de wedstrijden die gespeeld zijn in het eerste deel van de najaarscompetitie.

Voor een gedetailleerd verslag van de wedstrijden en het speelschema kunnen de websites van de NTTB en TTapp worden geraadpleegd, zie elders op deze pagina.

Aangepaste coronamaatregelen

Per 6 november 2021 zijn aangepaste coronamaatregelen van kracht. Dat houdt dat iedereen die een binnensport wil gaan doen een coronatoegangsbewijs (digitaal of op papier) moet kunnen tonen op het moment dat hij of zij de sportzaal betreedt.

Het bestuur van de Spinners zal daar op controleren.

Let op, dit is dus een ingrijpende wijziging t.o.v. de vorige situatie toen alleen in het horeca-gedeelte werd gecontroleerd.

Op 13 november is daar nog een uitbreiding op gekomen: het horecagedeelte van de Hezebrink sluit om 20 uur waardoor het niet meer mogelijk is een drankje tussen de wedstrijden door en na afloop te nuttigen.

7 november 2021

Eerste deel najaarscompetitie zit erop

De eerste vijf wedstrijdrondes van de najaarscompetitie zijn gespeeld en daarmee is de verdeling van de teams over de promotie- en de degradatiepoules een feit.

Van de drie teams van de Spinners heeft alleen team 3 de promotie-playoffs bereikt en de teams 1 en 2 zijn veroordeeld tot het spelen van wedstrijden om degradatie te vermijden.

Nu volgen twee weken voorbereidingstijd op deze play-offs die vóór  half december moeten zijn afgerond. 

Zie het wedstrijdverslag.  

Voor een gedetailleerd verslag van de wedstrijden kunnen de websites van de NTTB en TTapp worden geraadpleegd, zie elders op deze pagina.

Aangepaste coronamaatregelen

Per 6 november 2021 zijn aangepaste coronamaatregelen van kracht. Dat houdt dat iedereen die een binnensport wil gaan doen een coronatoegangsbewijs (digitaal of op papier) moet kunnen tonen op het moment dat hij of zij de sportzaal betreedt.

Het bestuur van de Spinners zal daar op controleren.

Let op, dit is dus een ingrijpende wijziging t.o.v. de vorige situatie toen alleen in het horeca-gedeelte werd gecontroleerd.

26 september 2021

De competitie is van start gegaan

De najaarscompetitie is afgelopen week gestart en de Spinners doen weer met drie teams mee. Verschillende spelers waren nog een beetje onwennig, maar dat is ook niet vreemd na een gedwongen wedstrijdstop van ongeveer een jaar door corona.

Het eerste en tweede team begonnen uitstekend met een stevige overwinning, maar de Spinners 3 had een slechte start door met maximale cijfers zijn wedstrijd te verliezen. Zie het wedstrijdverslag.  

Opgepast: vanaf 25 september dient iedereen in de huiskamer (de bar) van de Hezebrink de QR-code uit de coronacheck-app te tonen. Een gedrukte versie van de QR-code geldt ook als geldig bewijs.

Dit geldt dus ook de leden van Spinners en hun tegenstanders in de competitie!

Het bestuur van de Hezebrink heeft dat dit weekend bevestigd.

18 september 2021

De Spinners zijn weer begonnen

Op 1 september zijn de Spinners na de zomervakantie weer begonnen met tafeltennissen. De opkomst was zoals we gewend zijn weer goed.

De meeste leden wilden weer speelritme opdoen en voor de competitiespelers is dat ook wel noodzaak, omdat de competitie al op 20 september begint.

Voor informatie over deze najaarscompetitie zie de website van de NTTB Oost: https://oost.nttb.nl/afdelingscompetitie/afdelingscompetitie-algemeen/uitslagen-standen-nas/

21 juni 2021

De Spinners trainen door tot aan de zomervakantie

We zijn al weer een flink aantal weken aan het trainen nadat we lange tijd verstoken zijn geweest van de mogelijkheid om te tafeltennissen. De Spinners hebben al volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te trainen in de Hezebrink.

Vaak waren wij op woensdagavond de enige bezoekers van het dorpshuis; veel andere verenigingen waren of zijn nog niet weer opgestart na de lockdown.

Het is ook bijzonder prettig dat wij tijdens en na onze speelavond weer een drankje kunnen drinken in het horecagedeelte. De nieuwe beheerder, Raoul Veira, heeft na 1 juni het terras geopend en met de mooie avonden in die periode was het prima toeven in de buitenlucht.

We spelen door tot aan de schoolzomervakantie die op 17 juli begint. Dat betekent dat op woensdag 14 juli onze laatste speelavond zal zijn en dat we dan weer beginnen op

woensdag 1 september.

17 mei 2021

We mogen weer   tafeltennissen!

Vandaag heeft het kabinet besloten dat de voorgenomen versoepelingen van de coronamaatregelen doorgang vinden, omdat de daling van het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen doorzet.

Vanaf woensdag 19 mei 2021 mag er daardoor onder andere weer binnen gesport worden. Dat betekent dat de Spinners weer mogen tafeltennissen! 

De beperkingen bij het spelen, zoals die ook vorig najaar van kracht waren, blijven in stand. Dat betekent dat we niet mogen dubbelen, steeds de onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter aanhouden, niet meer dan 2 mensen tegelijk in de kleedkamer etcetera. Zie het coronaprotocol dat we in 2020 ook al hadden.

De competitie zal dit voorjaar niet meer worden opgestart. In het najaar gaan we weer met een schone lei aan de competitie beginnen.

De NTTB - afdeling Oost zal daar binnenkort wel meer over bekend maken - de informatie daarover zal dan ook doorgespeeld worden naar de competitie-spelende leden.

Ik denk dat iedereen blij is dat hij of zij eindelijk weer eens een balletje kan slaan - dat bleek onlangs wel toen we langsgingen met het Paas-presentje en uit de reacties op de berichten op de groepsapp.

En ik denk dat we het tafeltennissen nog vast niet verleerd zijn, ook niet na ruim 6 maanden zonder batje en balletje!

Hopelijk tot ziens op woensdag 19 mei of een woensdag daarna.

7 maart 2021

Tafeltennissen voorlopig

nog niet mogelijk

Ons land leeft al een hele tijd in een lock-down waarbij inmiddels wel een aantal versoepelingen zijn doorgevoerd, maar binnensporten horen daar niet bij. We mogen dus helaas nog niet tafeltennissen.... We kunnen daar van alles van vinden, maar als vereniging hebben ons daar gewoon aan te houden.

Laten we hopen dat we ergens in het voorjaar weer een balletje mogen gaan slaan tegen elkaar; de competitie zal naar mijn (C.M) idee in het voorjaar niet meer worden opgestart. Mocht dat uiteindelijk toch anders worden dan wordt dat uiteraard zo snel mogelijk gecommuniceerd naar de leden.

Er is wel nieuws over de Hezebrink te melden. Het interim-dagelijks-bestuur heeft een nieuwe beheerder gevonden voor ons dorpshuis: Raoul Vieira. Op Facebook is op de pagina van 'Emst op de kaart' een pagina over de tekening van het contract met de nieuwe uitbater geplaatst.

We hopen dat we elkaar snel weer kunnen zien in de sportzaal van de Hezebrink en het zou mooi zijn als we daarbij dan ook weer een drankje kunnen nuttigen in het horeca-gedeelte, maar eerlijk gezegd verwacht ik dat dat nog wel even gaat duren....

 

We houden vol en houden onze conditie intussen op peil ;-)) 

20 december 2020

     Vroege winterstop
     voor de Spinners 

Door de invoering op 15 december van de lockdown kunnen er geen binnensportactiviteiten meer plaatsvinden in Nederland.

Tafeltennis is daarmee komen te vervallen als sportmogelijkheid.

De lockdown duurt, zoals het er nu uitziet, tot 19 januari 2021 en tot die tijd zullen de Spinners op een andere manier aan hun beweging moeten komen.

Maar dat gaat vast lukken; de Spinners zijn niet voor 1 gat te vangen en als na een tijdje de zaal weer open kan dan zijn onze spelers topfit (en gezond mag ik hopen) en bevrijd van corona- en kerstkilo's! 

We wensen iedereen fijne feestdagen en hopelijk tot ziens bij de eerstmogelijke speelavond in de Hezebrink!

15 oktober 2020

     De competitie is
         stilgelegd

We hielden er al een beetje rekening mee, maar op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet besloten om strengere maatregelen te nemen om de tweede coronagolf te beteugelen.

Een van de maatregelen is het stilleggen van alle amateur-sportcompetities., waaronder de tafeltenniscompetitie.

Gelukkig is het nog wel mogelijk om te blijven trainen in de Hezebrink. De 1,5 meter afstand hanteerden we al, alleen kunnen we geen gebruik meer maken van de kleedkamer en de doucheruimte. En ook het horeca-gedeelte van de Hezebrink is niet meer open.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we, als iedereen in dit land zich houdt aan de aangescherpte regels, binnen afzienbare tijd minder beperkt worden en uiteindelijk ook weer competitie kunnen spelen. 

Zodra er nieuws is over de stilgelegde competitie wordt dat op deze website gepubliceerd. De leden ontvangen daarnaast ook berichten hierover via e-mail en de Whatsapp-groep.

11 oktober 2020

   Weinig verrassingen
       bij de Spinners

De derde week van de najaarscompetitie heeft geen grote verrassingen voor de Spinners opgeleverd. Het eerste team verloor zijn partij nipt met 4-5 en team 2 en 3 wonnen elk hun wedstrijd met 5-4. Het heeft er veel weg dat onze drie teams een rol in de middenmoot in hun poule gaan spelen.

Volgende week (12 - 17 oktober) is er door de herfstvakantie geen competitieprogramma.

Ondertussen blijft steeds de dreiging van aanvullende beperkingen op de competitie boven de markt hangen. 

Nu de tweede coronagolf volop tot ontwikkeling komt is het afwachten wat het kabinet doet om het virus opnieuw te bedwingen. Misschien worden er komende week weer beperkingen opgelegd aan sporters.

We moeten het afwachten, maar kunnen ondertussen zelf vaststellen dat alle spelers (onze eigen, maar ook de tegenstanders) zich prima houden aan de 1,5 meter afstand en de andere maatregelen.

Zie voor de resultaten van de drie teams van de Spinners het wedstrijdverslag.

Meer informatie over deze wedstrijden is te vinden via de links op deze pagina van de NTTB Oost en TTapp.

27 september 2020

De competitie is eindelijk        weer begonnen!

Afgelopen woensdag 23 september is de competitie weer begonnen na meer dan 6 maanden stil te hebben gelegen door corona.

Het was een heel bijzondere ervaring om te zien hoe er weer getafeltennist kon worden in deze bijzondere omstandigheden. Tussen de vier tafels die opgezet waren hadden we gangpaden gemaakt, zodat iedereen op 1,5 meter van elkaar kon zitten en men elkaar op voldoende afstand kon passeren.

Eén afgesproken maatregel beviel niet echt goed: het reinigen van de tafel na wisseling van tafelhelft met een vrij agressieve spray. Daar stoppen we vanaf nu ook mee. Het is ook niet voorgeschreven door de NTTB (die de richtlijnen van NOC*NSF volgt).

Maar het was vooral een genoegen om na zo'n lange tijd weer eens echt de krachten te kunnen meten met spelers van andere verenigingen. De uitslagen van de drie wedstrijden waren niet allemaal in het voordeel van de Spinners, maar dat kan de onwennigheid geweest zijn na zo'n lange competitieloze periode.

En nu moeten we maar hopen dat we in ons land met elkaar in staat zijn de nieuwe opmars van het virus tot staan te brengen. Want je moet er toch niet aan denken dat door een nieuwe lock-down de competitie ook nu wordt stilgelegd...

31 maart 2020

Geen tafeltennis door 
       coronacrisis

Door de coronacrisis kan er voorlopig nog niet getafeltennist worden bij de Spinners.

Er is er nog geen zicht op een moment waarop dat wel weer zou kunnen, maar minimaal de maand april zullen we niet kunnen tafeltennissen.

De voorjaarscompetitie is inmiddels gestaakt en zal ook niet hervat worden. Wat de gevolgen hiervan zijn voor ons in de najaarscompetitie is ook nog volledig onduidelijk.

Zodra er weer zicht is op hervatting van de activiteiten wordt dat via deze website kenbaar gemaakt.

De leden van de Spinners worden ook via de groepsapp op de hoogte gehouden.

Tot 12 maart zijn er nog wel wedstrijden gespeeld door de teams van de Spinners. In het wedstrijdverslag is hierover meer te lezen

Peter Leurink opnieuw clubkampioen!

18 januari 2020.

Bij het clubkampioenschap van de Spinners op woensdag 15 januari is Peter Leurink opnieuw de beste gebleken. Peter begon het toernooi met een 3-0 nederlaag tegen André Gramser, maar wist in de rest van de partijen in de A-poule voldoende punten te scoren om de concurrentie voor te blijven.

André Gramser werd tweede en Wilfred Hanekamp eindigde het toernooi als derde.

Op de foto staat Peter Leurink met de wisseltrofee die hij al vele jaren achtereen, na het toernooi, opnieuw mee naar huis mag nemen.

In de B-poule wist Arjan Hanekamp als eerste te eindigen, gevolgd door Paul van 't Erve en Gert-Jan Schurink.

9 december 2019

De winterstop zit er aan te komen en de Spinners kunnen in alle rust toewerken naar de nieuwe competitie in de winter/het voorjaar van 2020. 

Op woensdag 11 en 18 december kunnen we nog spelen in de Hezebrink. De zaal gaat daarna twee weken dicht vanwege de Kerstvakantie.

Op woensdag 8 januari is de zaal weer open en kunnen we weer een balletje slaan.

1 december 2019

De najaarscompetitie zit er op voor de vier teams van de Spinners.

Er is geen kampioenschap te vieren, maar er zijn ook geen teams die moeten degraderen. Je zou dus kunnen zeggen dat onze teams op de juiste plek zaten in deze competitie.

De familiedag is zondag 27 oktober 2019 in de Hezebrink gehouden.

Na afloop kwamen er allemaal positieve reacties op de groepsapp over de familiebijeenkomst binnen, dus we kunnen spreken van een geslaagde middag!

Bekijk de foto's die Cristel Hanekamp van deze familiedag heeft gemaakt.

2 september 2019

Het nieuwe seizoen voor de Spinners gaat deze week beginnen. Woensdag 4 september a.s. is de sportzaal in de Hezebrink voor ons weer beschikbaar na 6 weken zomervakantie.

Omdat onze regio laat vakantie had is er geen tijd meer om ons voor te bereiden op de nieuwe competitie, want die begint direct deze week!

Zie voor de wedstrijdschema's de sites van NTTB oost en TTapp (zie elders op deze pagina).

Overigens hebben veel competitiespelers van de Spinners wel enig voorwerk kunnen doen, want er was (door Piet Daems) een uitwisseling geregeld met de Brug op 30 september in de zaal van de Brug in Apeldoorn. 

Nu de Hezebrink weer open is voor tafeltennis wil ik (CM) vanaf deze plaats iedereen uitnodigen weer een balletje te komen slaan bij onze gezellige vereniging!

Dat geldt niet alleen voor onze eigen leden, maar ook voor andere mensen die deze site bezoeken en die het leuk lijkt om weer eens een balletje te slaan of, als ze nog nooit getafeltennist hebben, dit te leren.

Er zijn op de woensdagavond (onze speelavond) altijd wel leden beschikbaar om je wegwijs te maken in het tafeltennis en bij de Spinners! 

Tafeltennis: een leuke sport voor iedereen met een beetje balgevoel!

 

20 juli 2019

De Spinners vieren vakantie! Afgelopen woensdag 17 juli was de laatste speelavond in de Hezebrink voor de zomervakantie.

Op 4 september  a.s. kunnen we weer terecht in de zaal.

Een paar dagen daarvoor kunnen we alvast weer wat speelritme opdoen tijdens de uitwisseling met de Brug in Apeldoorn.

Dat is op vrijdagavond 30 augustus.

Organisator Piet Daems heeft alle leden daarvoor uitgenodigd via de groepsapp. Degenen die mee willen doen aan deze uitwisseling kunnen zich aanmelden via deze groepsapp.

 

20 mei 2019

De Spinners hadden op woensdag 15 mei hun jaarvergadering in de Hezebrink. De belangrijke zaken voor onze vereniging zijn besproken. Zo was er een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar door de secretaris en wedstrijdsecretaris. Geen kampioenen in de afgelopen seizoenen, maar over het algemeen prima prestaties. Ook zijn er per saldo een paar leden bijgekomen en dat is een positieve ontwikkeling.

Uit de stukken van de penningmeester bleek dat de Spinners in 2018 de financiën nog prima op orde konden houden, ondanks de sterk toegenomen zaalhuur voor de Hezebrink. En dat vanwege de ingebruikname van de nieuwe, grote sportzaal.

De toegenomen inkomsten zijn vooral te verklaren door inkomsten uit sponsoring, acties als het Rabofonds en door deelname aan Sponsorkliks (waar iedereen zonder extra kosten bij internetaankopen een percentage van het aankoopbedrag kan laten uitkeren aan de Spinners, zie het logo elders op deze pagina).

Een bestuurswisseling werd tijdens de vergadering vastgesteld: wedstrijdsecretaris Gert-Jan Schurink wordt vervangen door Chris Mulder.

De teamindeling voor de najaarscompetitie is vastgesteld: 

- team 1  Blijft ongewijzigd.

- team 2  Nieuwkomer André Gramser komt erbij in het team
              en Chris Mulder verkast naar team 3.
- team 3  Gert-Jan Schurink gaat naar team 4 en Chris Mulder
              komt erbij.
- team 4  Joke Nijkamp en Bep Mulder zijn gestopt. Gert-Jan
              Schurink komt over uit team 3 en nieuweling
              Michael van Zeist complementeert het team.

Na afloop kon voorzitter Hein Kers de vergadering afsluiten na de constatering dat het een vruchtbare vergadering was geweest.

28 april 2019

Competitieresultaten

De competitie is na afgelopen speelweek ten einde.
Twee teams van de Spinners eindigden als tweede, één als derde en één team als zesde en laatste. Geen kampioenschap dus en ook geen degradatie binnen onze vereniging.
Hoe dat zit? Lees het verslag.

8 april 2019

Bedrag van Emster Belang voor de Spinners?

In de ledenvergadering van Emster Belang op maandag 25 maart is besloten om de opbrengst van de verkoop van het Ebbenhuis ten goede te laten komen aan de Emster gemeenschap. Daaronder vallen ook de verenigingen die in Emst gevestigd zijn. Per vereniging zou een bedrag van € 2000 uitgekeerd worden. 

Er moet nog bevestigd worden dat wij tot de gelukkige verenigingen behoren, maar we kunnen er gevoeglijk vanuit gaan dat we onze clubkas met dit bedrag kunnen spekken. Er worden door Emster Belang geen eisen gesteld aan de besteding van het bedrag.

Andere competitieopzet?

Bij de ledenvergadering van de afdeling Oost van de NTTB, waar de Spinners ook onder vallen, zijn een aantal voorstellen voorgelegd aan de verenigingen om te komen tot een mogelijk andere competitieopzet.
Reden om deze inventarisatie te doen is de terugloop in het aantal leden bij de afdeling Oost. Leden haken nogal eens af doordat de doordeweekse wedstrijden vaak laat afgelopen zijn en dat gevoegd bij de soms lange reistijden bij uitwedstrijden zorgt dat nogal wat mensen tafeltenniscompetitie spelen als bezwaarlijk zien.
 

Voorgelegd zijn de volgende opties:

Optie A: houden zoals het nu is

Optie B: 'oud eredivisie systeem'

Optie C: 30 games 

Onze leden mogen deze maand hun voorkeur uitspreken. Op uiterlijk 30 april dient onze wedstrijdsecretaris de keuze van de Spinners aan de NTTB Oost aan te bieden.

Nieuwe Tafel voor Tafeltennisvereniging De Spinners

 

Woensdag 13 februari heeft Tafeltennisvereniging De Spinners haar nieuwe wedstrijdtafel officieel in gebruik genomen.

Dit gebeurde door Janneke Goldberg een aantal balletjes op de nieuwe tafel te laten slaan.

Janneke is lid van de Inner Wheel Club Epe. Zij organiseren jaarlijks samen met de Rotary Epe de fietstocht Epe voor Epe.

Op zaterdag 23 juni 2018 was De Spinners 1 van de 5 goede doelen tijdens dit fietsfestijn.

Zij fietsten voor een nieuwe tafel, nieuwe netjes en speelveld afscheidingen. De leden met hun vrienden en bekenden hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst. Het eindbedrag werd in oktober door Epe voor Epe bekend gemaakt.

Eind januari is de nieuwe wedstrijdtafel ontvangen en afgelopen woensdag was de officiële ingebruikname.

Dennis Dekker van Media Magneet Epe heeft dit op de gevoelige plaat vastgelegd. Zie de fotoserie van Dennis Dekker.

Op dezelfde avond ontving clubkampioen Peter Leurink uit handen van voorzitter Hein Kers zijn op 23 januari gewonnen wisselbeker.

 

Tafeltennisvereniging De Spinners is een kleine, gezellige vereniging en zij heeft nog plaats voor een aantal nieuwe leden. Geïnteresseerden kunnen iedere woensdag van acht tot half elf terecht bij Dorpshuis De Hezebrink in Emst.

28 januari 2019

De clubkampioen van 2019 is Peter Leurink!

Bij het clubkampioenschap dat op woensdag 23 januari werd gehouden is Peter Leurink de sterkste gebleken. In de A-poule, met 7 spelers uit het eerste en tweede team van de Spinners, won Peter van al zijn tegenstanders en werd zo de terechte kampioen. Hij werd daarmee de opvolger van Peter Draaijer die inmiddels gestopt is met tafeltennissen. 

Eindstanden.

Poule A:                          Poule B:

1. Peter Leurink               1. André Gramser

2. Piet Daems                  2. Hein Kers

3. Aart Schurink               3. Arjan Hanekamp

Elk van deze spelers heeft een cadeautje kunnen uitzoeken uit 

een serie die door ons lid Wilfred Hanekamp beschikbaar was gesteld. 

De nieuwe wedstrijdtafel, die we door deelname aan 'Epe voor Epe' in 2018 konden aanschaffen, is inmiddels in gebruik genomen.

Binnenkort zal er meer publiciteit worden gegeven aan onze nieuwe tafel, de nieuwe netjes en de afscheidingen tussen de tafels.

Met dit goede nieuws hopen we weer wat mensen te enthousiasmeren voor het tafeltennis en in het bijzonder voor de  Spinners!

De voorjaarscompetitie begint aankomende week. 

2 december 2018:

De najaarscompetitie zit erop. Er is geen kampioenschap te vieren bij de teams van de Spinners, maar helaas wel een degradatie: team 3 heeft het net niet gered in de laatste wedstrijd en moet volgend jaar in de vijfde klas uitkomen.

Zie het verslag.

Voor de voorjaarscompetitie (die eind januari begint) staat vast dat we met één team minder deelnemen aan de competitie.

Er doen dan vier teams mee in plaats van vijf. Dat gebeurt door de resterende spelers van team 3 en team 4 samen te voegen in het nieuwe team 3 dat in de vijfde klas zal uitkomen.

4 november 2018:

In de sportzaal van de Hezebrink hangt nu eindelijk het reclamebord dat ons lid Paul Gensen heeft geregeld: dat van zijn bedrijf SNP uit Twello, zie de foto hiernaast.

Het is het eerste reclamebord in de zaal, maar we hopen dat we nog een paar bedrijven kunnen vinden die ook een reclamebord voor ons willen laten ophangen.
 

Overigens is op de sponsorpagina nog een bedrijf toegevoegd dat niet iedereen hier verwacht zou hebben ...

7 oktober 2018:

De familiedag van de Spinners op zondag 30 september mag bijzonder geslaagd genoemd worden. Op deze zonnige dag waagden de Spinners en hun familieleden zich aan het boogschieten bij Avalon in Apeldoorn. Dat ging de meesten goed af; resultaten werden niet bijgehouden, maar de pijlen kwamen regelmatig terecht in de roos of in het nep-wild dat als doel diende.
Na afloop stond er een barbecue klaar en ook daar wisten de Spinners wel raad mee. 

Leuk om te vermelden is dat ook ons oud-lid Patrick Middeljans de familiedag bijwoonde.

Via de groeps-app zijn al de nodige foto's van het boogschieten rondgestuurd en daarom zijn hier slechts enkele highlights opgenomen. 

16 juli 2018:

De Spinners vieren zomervakantie!

Onze speelaccomodatie de Hezebrink is in de zomervakantie gesloten en daarom kunnen de Spinners pas na deze periode weer trainen.

De eerste speelavond is op woensdag 5 september a.s.

We wensen onze leden een prettige vakantietijd en hopelijk tot ziens op 5 september! 

29 juni 2018: Zomersluiting Hezebrink 

De Hezebrink sluit haar deuren op 13 juli a.s. vanwege de zomervakantie. Op de woensdag doorvóór, 11 juli, wordt de sportzaal gebruikt voor een symposium en daarom kunnen we er dan niet terecht. Dat betekent dat wij alleen op de volgende woensdag nog terecht kunnen in de sportzaal: 

 • 4 juli

Op woensdag 5 september zijn we weer welkom in de Hezebrink!

 

28 juni 2018

Vorige week zaterdag 23 juni was het fietsevenement Epe voor Epe, waar we al een hele tijd druk mee waren. Dat omdat de Spinners een van de vijf goede doelen was waarvoor gefietst kon worden.

Het was een zeer geslaagd evenement met goed weer, een uitstekende verzorging gedurende het evenement en niet in de laatste plaats vanwege de opbrengst voor onze vereniging. Liefst 86 mensen kruisten de Spinners aan als goede doel. Dat betekent dat wij nu al kunnen rekenen op

€ 860 voor een nieuwe tafel en veldafscheidingen!

En dat bedrag kan nog groeien door de opbrengst van de drankverkoop.

Om een indruk van de dag te krijgen: Hiernaast een foto van ons lid Peter Leurink met zijn zoontje Bram en zijn moeder op de achtergrond.

 

 

22 juni 2018

Paul van 't Erve is de verrassende winnaar van het handicaptoernooi geworden! Lees het verslag van dit boeiende toernooi dat op woensdag 20 juni werd gespeeld.

8 juni 2018

De kaartverkoop voor 'Epe fietst voor Epe' is voor ons tot nu toe goed verlopen. Zo'n 60 kaarten zijn inmiddels aan de man gebracht en dat is beslist al een goed resultaat!

Maar tot aan het moment waarop de fietstocht wordt verreden (zaterdagmiddag 23 juni) kunnen er nog kaarten worden besteld of gekocht. 

Vergeet vooral niet om op de achterkant van de deelnamekaart aan te kruisen dat jullie meefietsen voor de Spinners! 

Dus voor de duidelijkheid: de kaarten kunnen nog via het
e-mailadres hakers58@planet.nl besteld worden of (fysiek) gekocht worden op woensdagavond in de Hezebrink bij Hein Kers of Aart Schurink.

23 mei 2018

De algemene ledenvergadering (jaarvergadering) van de Spinners vond plaats en daarin is besloten om met 5 teams deel te nemen aan de najaarscompetitie 2018. Dat is één team meer dan in de voorjaarscompetitie.
Dat werd mogelijk doordat in de afgelopen periode vier nieuwe leden zich aanmeldden. 

En dat is voor onze kleine vereniging een leuk aantal!

Voor de eindstanden en percentages in de voorjaarscompetitie zie de sites van NTTB Oost en TT-app (de links staan elders op deze pagina).

De laddercompetitie loopt nog door tot aan de zomervakantie.

Iedere Spinner kan daaraan meedoen. In de zaal staat een door Teun vervaardigd bord met de ladder plus uitleg.

 

22 april 2018

De voorjaarscompetitie zit er op voor de Spinners. Het is geen al te best seizoen geweest voor de vereniging, want alleen het eerste team wist goed mee te draaien in zijn (tweede) klasse.

De drie andere teams zijn allemaal gedegradeerd. Bij het tweede en vierde team viel dat wel te verwachten, omdat ze het seizoen hiervoor kampioen waren geworden, maar het derde team wist jarenlang klassebehoud in de vierde klasse te bewerkstelligen. Nu dus niet meer. Zie het verslag van de laatste speelronde.

23 april 2018

De Spinners doen mee aan de actie "Epe fietst voor Epe" op zaterdag 23 juni. Door kaarten voor deze fietstocht te verkopen verdient onze vereniging geld voor goede doelen voor de vereniging: een nieuwe tafel en afscheidingen tussen de tafels.
 

Vanaf deze week zijn de kaartjes beschikbaar bij de Spinners en kunnen ze bij Hein Kers gekocht worden: op woensdagavond in de Hezebrink of via mail: hakers58@planet.nl.

Let op: alleen kaarten die via de Spinners zijn verkocht leveren ook daadwerkelijk geld op voor onze vereniging. Als de kaarten via de site van EpevoorEpe worden verkocht kan het ook naar andere deelnemende verenigingen gaan.

Binnenkort 

Zie ook www.epevoorepe.nl.  

21 maart 2018

Teun de Graaf heeft de laddercompetitie bij de Spinners nieuw leven ingeblazen. In deze competitie, die tussen de competitie-bedrijven door en daarna gespeeld kan worden, zijn onze spelers op sterkte ingedeeld op een 'ladder'. De besten staan bij het begin van de competitie onderaan, maar iedereen kan degene die 1 of 2 plaatsen boven haar of hem staat uitdagen. 

Door te winnen kan een speler stijgen op de ladder. 
In de zaal staat een door Teun vervaardigd bord met de ladder plus uitleg.

20 maart 2018:

Michiel den Besten heeft zijn lidmaatschap opgezegd. Een aanhoudende rugblessure heeft hem ertoe gebracht te stoppen met tafeltennis. Jammer, want hij heeft tafeltennissen bij de Spinners altijd met plezier gedaan.

21 januari 2018

Aart van Amersfoort heeft zijn lidmaatschap opgezegd.

Door een afnemende gezondheid heeft ons lid van het allereerste uur (sinds de oprichting van VMI in 1972!) helaas moeten besluiten om te stoppen met tafeltennissen.

We zullen zijn gezellige en sportieve inbreng gaan missen!

Begin januari zijn de nieuwe afscheidingen binnengekomen.
Deze zijn gesponsord door het bedrijf van ons lid Wilfred Hanekamp, WillyWare ICT Services.

Voor een impressie van de nieuwe indeling van de zaal met de nieuwe afscheidingen klik hier voor enkele foto's.

13 December 2017

 

De Spinners hebben een belangrijke vergadering gehad over de financiële situatie.
Daarnaast is er ook positief nieuws, er zijn namelijk 2 teams kampioen geworden!
Team 2 en 5 van harte gefeliciteerd!

11 september 2017

Afgelopen week hebben wij 2 evenementen gehad: De uitwisseling met Vined en de jaarlijkse familiedag.

Deze keer is Vined bij ons geweest.
Ondanks een matige opkomst van Vined is het toch nog een geslaagde avond geweest. De totale uitslag: 16-13 in het voordeel van de Spinners. Bekijk hier enkele foto's van de uitwisseling.

De familiedag was weer iets anders deze keer.
We hebben pitch & putt gedaan bij Bussloo en afgesloten met een heerlijke barbecue bij Aart van Amersfoort thuis.
Wilfred en Patrick hebben deze dag uitstekend georganiseerd.
Bekijk hier wat beeldmateriaal van deze mooie zonnige dag.

 

21 augustus 2017

 • Aanstaande woensdag 23 augustus is de eerste trainingsavond na de zomervakantie. De grote zaal van de Hezebrink is dan weer voor ons beschikbaar.

 • Er is een datum vastgesteld voor de familiedag van de Spinners. Op zondag 10 september gaan we naar de pitch en putt baan in Bussloo. Aansluitend is er een barbecue bij Aart van Amersfoort in Apeldoorn. De leden kunnen zich via e-mail melden bij de organisatoren Patrick Middeljans en Wilfred Hanekamp (zie jullie mailbox voor de uitnodiging).

 • Op woensdag 6 september spelen we de jaarlijkse uitwisseling met Vined uit Heerde. Deze keer vindt dat niet in Heerde plaats, maar bij ons in de nieuwe sportzaal van de Hezebrink. Graag tevoren aanmelden via mail bij Hein Kers (hakers58@planet.nl).  

 

25-06-2017

Onze nieuwe handicap kampioen is bekend: Wilfred Hanekamp

11 van onze leden deden mee aan dit toernooi waarbij gespeeld wordt met een voorgift: sterkere spelers moeten bij het begin van de game (die tot 30 punten gaat) punten voorgeven aan spelers met een lagere ranking. Het bleek een zware opgave voor veel spelers, want in sommige gevallen bleken wel zo'n twaalf games tot 30 punten te moeten worden gespeeld...

Maar de conditie werd er wel mee opgevijzeld.

De halve finales werden gespeeld door spelers uit het 1e en 2e team: Piet Daems, Aart Schurink, Johan en Wilfred Hanekamp.

Wilfred won uiteindelijk in de finale van zijn broer Johan.

 

Bekijk beelden van het vorige toernooi(Wisseltruuk) hier

07-06-2017

Afgelopen woensdag heeft het ''wisseltruuk'' toernooi plaatsgevonden.
Nieuwkomer Peter Draaijer is er vandoor gegaan met de eerste plek.
Wilfred Hanekamp verloor de spannende finale tegen hem.

Enkele beelden van het toernooi volgen later.

Volgende week wordt het handicap toernooi gehouden.

05-07-2017

Vanavond is de laatste trainingsavond voor de zomerstop.
De Hezebrink zal ongeveer 6 weken gesloten zijn.
In verband met de verbouwing is nog geen exacte datum bekend wanneer er weer getraind kan worden.
Zodra dit wel het geval is zal dit in het nieuws geplaatst worden.
 

Een sportieve zomer toegewenst!

 

03-05-2017

De ledenvergadering van de Spinners vindt plaats op 17 mei a.s.

 

28-04-2017

Zoals in het vorige nieuwsbericht aangegeven, staan nu foto's en een video op de website: klik hier

Vanaf heden kunnen we hier nu ook (tijdelijk) terecht.

26-04-2017

De nieuwe, grote zaal van de Hezebrink is uitgeprobeerd door een aantal van onze leden (foto's worden binnenkort op deze site geplaatst).

Algemene indruk: een mooie, ruime speelzaal met veel licht en een vloer die niet voor een lagere snelheid van de bal zorgt, in tegendeel zelfs, is onze indruk.

We zullen in onze aanstaande jaarvergadering ingaan op de consequenties van de aanpassingen in de Hezebrink en wat dat voor ons betekent.

De leden zullen hier binnenkort voor worden uitgenodigd.

 

21-04-2017

Jan Polman stopt met tafeltennissen.

In een brief aan alle leden heeft Jan aangegeven te stoppen met tafeltennissen. Door problemen met zijn ogen is Jan niet meer in staat de bal tijdens het spel te volgen en dat heeft hem ertoe gebracht te stoppen. Jan speelde overigens al geen competitie meer.

We zullen Jan's karakteristieke spel met zijn plank met korte noppen missen en ook zijn uitroepen tijdens het spel als "Gehaktbal"

en "Smashen!".

19-04-2017

De voorjaarscompetitie zit erop.

Geen enkel team wist kampioen te worden en er was helaas wel een team dat degradeerde ;-((

Team 1, 2e klasse D:

Is op de vierde plaats geëindigd met 56 punten. Dat zijn maar liefst 32 punten meer dan de nummer 5 op de ranglijst, dat een degradatieplek is. Dat betekent dat Peter, Wilfred en Johan zich met speels gemak hebben gehandhaafd. Peter haalde het hoogste percentage (77%) en Johan en Wilfred eindigden beiden op 47%.

Team 2, 3e klasse E:

Piet, Aart S., Paul en Chris eindigden op een derde plaats met 64 punten op 9 punten achter kampioen Smash '70 6, maar gelijk met nummer twee de Brug 8 (de Brug had een beter onderling resultaat).

Piet scoorde het beste met 83% en Aart, Chris en Paul eindigden dicht bij elkaar met resp. 54%, 52% en 48%.

3, 4e klasse F:

Heeft het niet gered in de race om het kampioenschap. Hein, Aart van A. en Arjan moesten hun meerdere erkennen in ESV 1 uit Elspeet. De Spinners 2 eindigden met 62 punten waar ESV er 69 wisten te scoren.

Desondanks is dit een prima prestatie van deze mannen, zeker omdat ze het in deze competitie moesten stellen zonder Teun de Graaf, die naar het vierde team verkaste. 
Percentages: Hein 67%, Arjan 65%, Aart 62%.

Team 4, 5e klasse E.

Is helaas gedegradeerd door op de zesde plaats te eindigen met 42 punten. Dat is sneu, want het is nauwelijks minder dan de nummer 4 en 5 (ETTV 5 en Gelvandria 5) die resp. 44 en 43 punten behaalden.

Teun heeft zoals verwacht de meeste punten op zijn naam geschreven; Astrid en Corrie deden hun uiterste best, maar moesten toch vaak het onderspit delven in hun partijen.

Percentages: Teun 87%, Astrid 22%, Corrie 13%.

Team 5, 6e klasse B:

Is op een prima tweede plek geëindigd. Weliswaar op ruime afstand van kampioen de Toekomst 13, maar ook een heel aantal punten vóór de nummer drie de Brug 15. 

Gert-Jan wist uiteindelijk het hoogste percentage te behalen: 80%, net voor Dawid met 79%. Michiel wist 24% te scoren.

Misschien dat het in de komende competitie lukt om kampioen te worden in de zesde klas.

03-04-2017

Triest nieuws: ons oud-lid Cees Hagenaars is op 80-jarige leeftijd overleden. Cees heeft weliswaar nooit bij de Spinners gespeeld, maar was wel jarenlang (vanaf ongeveer 1972 tot diep in jaren 80) boegbeeld van team 1 van VMI, zoals onze vereniging toen heette.

Cees was vooral bekend als uitstekende verdediger, maar ook om de gezellige sfeer die hij met zijn teamgenoten wist te creëren aan de bar van de Hezebrink, na afloop van hun wedstrijden.

19-03-2017

Er zijn nu 6 wedstrijden gespeeld in de voorjaarscompetitie en het blijft in verschillende poules waarin de Spinners uitkomen spannend.

Team 1, 2e klasse D:

Heeft de laatste (uit)wedstrijd tegen concurrent Warnsveld 1 nipt verloren met 6-4, maar blijft op de vierde plek staan met 32 punten. Het gat met de vijfde plaats (die degradatie inhoudt) is inmiddels opgelopen tot 17 punten, dus Peter, Wilfred en Johan kunnen zich inmiddels wel veilig wanen, want in de resterende 4 wedstrijden mogen ze dat verschil niet meer weggeven.

Team 2, 3e klasse E:

Is terug te vinden op de gedeelde tweede plaats na een stevige 10-0 overwinning op nummer laatst: ZC Actief 2. Het kampioenschap lijkt evenwel ver weg nu nummer 1 Smash '70 6 mede-concurrent de Brug 6 met 9-1 heeft verslagen. Piet, Aart S., Paul en Chris geven zich echter nog niet gewonnen en gaan voor het maximale aantal punten in de resterende wedstrijden.

Team 3, 4e klasse F:

Heeft een tikje gekregen van de andere titelkandidaat ESV 1: een 6-4 nederlaag leden de Spinners 3 in Elspeet. Maar er is nog niets verloren voor Arjan, Aart van A. en Hein. Het is hopen op een misstap van de mannen van ESV en zelf zorgen voor zo veel mogelijk punten in de laatste 4 wedstrijden zodat de achterstand van 3 punten kan worden ingelopen.

Team 4, 5e klasse E.

Staat vijfde en daarmee op een degradatieplek als het daar op het einde van het seizoen nog staat. Maar er is nog volop hoop voor Corrie, Astrid en Teun. De achterstand op nummer 4 Gelvandria is slechts 1 punt  en zijn nog 4 wedstrijden te gaan, dus nog volop kansen op een stijging op de ranglijst.

Team 5, 6e klasse B:

Is terug te vinden op de derde plaats, met nog 1 wedstrijd tegoed.

De koppositie zit er waarschijnlijk niet in, maar Dawid, Gert-Jan en Michiel zouden op een tweede plek kunnen eindigen en dat zou een goede prestatie zijn nadat ze aanvankelijk rond de vierde plek bivakkeerden.

21-02-2017

De Spinners hebben de eerste vier weken van de voorjaarcompetitie achter de rug. De resultaten in vogelvlucht:
 

Team 1, 2e klasse D:

Staat met 15 punten op de 4e plaats, met een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrenten. Dat is niet onverdienstelijk gezien de sterkte van de poule, met veel spelers met een hogere ranking dan Peter, Wilfred en Johan. Klassebehoud aan het einde van de competitie moet zeker haalbaar zijn.

Team 2, 3e klasse E:
Heeft 7 punten achterstand op koploper Smash '70 6 en staat derde. Kopman Piet is als vanouds goed op dreef; Paul doet het deze competitie ook goed, maar Aart en vooral Chris moeten nog echt op gang komen.

 

Team 3, 4e klasse F.

Hein, Arjan en Aart van A. doen het prima en staan gedeeld eerste met ESV 1 uit Elspeet. Het gemis van Teun (die naar team 4 is verkast) breekt de mannen dus nog niet erg op. Opvallend is dat Arjan het hoogste percentage scoort, waar hij de vorige competitie nog het laagst scorende teamlid was. 

Team 4, 5e klasse E.

Is samengesteld uit Teun (afkomstig uit team 3), Corrie en Astrid (beide uit het oude team 4 dat vorig seizoen nog 6e klas speelde).

Ze staan met 14 punten op de 4e plaats, met nog een wedstrijd tegoed tegen de nummer laatst. De meeste punten zijn, niet geheel verrassend, gescoord door Teun. Als de dames zich nog iets weten op te trekken aan het 5e klas niveau kan het nog een leuke competitie worden.

Team 5, 6e klasse B:

Gert-Jan, Dawid en Michiel staan met 17 punten op de 4e plaats, met een wedstrijd tegoed. Niet onaardig nu het team het moet doen zonder de ervaring van Corrie en Astrid. Dawid komt raakt steeds beter op dreef en heeft nog geen partij verloren. Gert-Jan draait goed mee en als ook Michiel nog wat vorderingen maakt gaan ze nog hoge ogen gooien in hun poule.

 

 

18-01-2017

Het clubkampioenschap van de Spinners is gewonnen door Peter Leurink. Dat is niet voor de eerste keer, want Peter heeft zich de afgelopen jaren meestal tot kampioen weten te laten kronen, maar deze keer kostte het hem wat meer moeite. In de finale kon zijn tegenstander Johan Hanekamp goed bijblijven en waren er 3 games nodig (in de best of three wedstrijd) om de winnaar te bepalen.
Zie de foto hiernaast met Johan links en winnaar Peter rechts.

19-12-2016

Het wisseltruuk-toernooi dat wellicht nog in december gespeeld zou worden gaat niet door. We verschuiven dit naar een later moment

(in 2017).

De Hezebrink sluit zijn deuren in de kerst- en nieuwjaarsperiode. 

Op woensdag 28 december en 4 januari kunnen we dus niet tafeltennissen!

Op woensdag 11 januari kunnen we weer terecht in de Hezebrink!

14-12-2016

Op woensdag 14 december zullen de Spinners hun training naar de Heze-zaal verplaatsen i.v.m een evenement in de sportzaal.

08-12-2016

De najaarscompetitie is vorige week afgesloten en de Spinners hebben uiteindelijk geen kampioen in de gelederen :-))

Team 2 kwam 3 punten tekort om kampioen te worden en team 3 stond aan het eind 5 punten achter op nummer 1 Leogang 4. 

Daartegenover staat het klassebehoud van het eerste team: zij bleven uiteindelijk 17 punten boven de degradatiestreep en daar zag het in het begin niet naar uit.

Team 4 eindigde uiteindelijk als vijfde in hun poule en dat was de plek die zij eigenlijk het hele seizoen al bezet hielden.
Voor alle uitslagen, eindstanden en percentages: ga naar de site van NTTB afdeling Oost.

In de winterstop, die tot eind januari 2017 duurt, kunnen de Spinners werken aan hun technische vaardigheden, conditie en alles wat bij goed tafeltennis komt kijken om in de voorjaarscompetitie weer te kunnen pieken!

In deze periode zal het clubkampioenschap worden georganiseerd. Het bestuur zal de leden daarvoor via de mail een uitnodiging sturen.

 

 

 

13-11-2016:

Speelronde 8: verrassende resultaten!

 • Team 1 heeft verrassend gewonnen van nummer twee 
  Harderwijk 1 (zie foto). Zowel Peter als Wilfred en Johan wisten twee enkelpartijen te winnen en dat was genoeg voor een 6-4 zege.
  Daarmee lijken Peter, Wilfred en Johan zich in veilige haven te hebben gespeeld. Maar het is wel zaak om directe concurrent Smash '70 in de onderlinge wedstrijd, die in de volgende speelronde op het programma staat, op afstand te houden.

 • Team 2 heeft concurrent en aanvoerder van de ranglijst Trias 5 niet kunnen verslaan in het thuisduel in de Hezebrink. Het werd 5-5 in een spannend duel. Paul en Piet wisten beide 2 overwinningen te boeken, waar Aart op 1 zege bleef steken. Het dubbel Piet en Aart, normaal nauwelijks te verslaan, leed nu een ondubbelzinnige nederlaag tegen de mannen van Trias. Zie bovenste foto.
  Team 2 heeft het nu niet meer in eigen hand: ze zullen het moeten hebben van gemorste punten van Trias in de laatste twee duels willen ze nog kampioen worden.

 • Team 3 heeft een verrassende 7-3 nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen Harderwijk 3. Dat lag niet in de lijn der verwachting, want Spinners 3 stond nummer 1 en Harderwijk op de gedeelde laatste plaats! Maar ook in tafeltennis kan het balletje raar rollen... Teun had een off-day en ging zegeloos naar huis; Hein won twee partijen en Arjan boekte één overwinning.
  Spinners 3 zal in de laatste twee partijen nog flink aan de bak moeten om de titel te pakken, maar dat moet met de ervaring van deze mannen wel lukken, zo denkt de website-redactie.

 • Team 4 heeft een onvervalste 10-0 nederlaag geïncasseerd in Zwolle tegen de nummer 1 in hun poule: 
  Tafeltennis Zwolle 16.
  Gert-Jan, Dawid en Michiel waren niet in staat om een puntje te scoren, hoewel het wedstrijdformulier liet zien dat er toch nog wel wat 5-game wedstrijden tussen zaten: helemaal kansloos waren ze dus ook niet. Het is zaak om in deze najaarscompetitie zoveel mogelijk ervaring op te doen en te wennen aan het spelniveau van de betere tegenstanders. Dat zal volgend jaar van pas komen.

 

 

05-11-2016:

We zijn 7 wedstrijden onderweg in de najaarscompetitie en het is bij verschillende teams spannend!

 • Team 1 heeft nu 26 punten weten te scoren en is daarmee op de vierde plek in poule C va n de 2e klas terechtgekomen. Het heeft inmiddels directe concurrent voor degradatie Smash '70-6 op 4 punten achter zich, maar Peter, Wilfred en Johan zullen nog alle zeilen bij moeten zetten om degradatie naar de derde klas te ontlopen.

 • Team 2 heeft zich iets dichter bij titelfavoriet Trias 5 weten te spelen door onder andere een prima 7-3 overwinning in de uitwedstrijd bij concurrent de Veluwe 5. De eerstkomende wedstrijd, thuis tegen Trias 5, zal waarschijnlijk beslissend zijn voor het kampioenschap in 3 J. Piet, Aart S. en Paul zullen dan hun beste beentje voor moeten zetten om alsnog de titel te kunnen pakken.

 • Team 3 is nog steeds lijstaanvoerder in 4 B. Nummer twee Leogang 4 staat 5 punten achter hun en gezien het programma in de laatste drie wedstrijden moet het in theorie voor Hein, Aart van A., Teun en Arjan mogelijk zijn om het kampioenschap te veroveren en te promoveren naar de derde klas.

 • Team 4 heeft zich aardig hersteld van een matige start en met 33 punten bezetten Corrie, Astrid, Gert-Jan, Dawid en Michiel de vierde plaats in 6 B. Als in de voorjaarscompetitie een gemakkelijkere indeling voor dit team is weggelegd zou een hogere klassering mogelijk moeten zijn.

19-10-2016

Foto's van de familiedag 2016 staan nu online!​

Neem hier even een kijkje.

12-10-2016

Goed nieuws! Peter Leurink is voor de tweede keer vader geworden!

Dochter Noor is op woensdag 5 oktober geboren en we feliciteren Peter, Sabine en Bram van harte met de geboorte van hun dochter/zusje. 

Peter's team (het eerste team) heeft vandaag, ondanks de afwezigheid van Peter, een goede slag geslagen in de strijd om lijfsbehoud in de tweede klas. Tegenstander Smash '70 6 werd met

7-3 verslagen en daardoor is het gat met de nummer 4 op de lijst (Smash) nog maar 1 punt. Zie de actiefoto van Johan.
Sterke man aan Emster zijde: invaller Piet Daems die zijn 3 partijen wist te winnen! 

01-10-2016:

De najaarscompetitie is nu drie weken onderweg en de resultaten van de Spinners zijn tot nog toe enigszins wisselend.

 • Team 1 heeft het moeilijk in hun 2e klas poule met veel teams uit het noorden van de regio, de voormalige afdeling Zwolle. Als het tegenzit is zelfs een degradatieplek niet ondenkbaar voor het team dat een paar seizoenen geleden nog 1e klas speelde. 

 • Team 2 heeft in Trias 5 een sterke concurrent voor de titel in poule J van de derde klasse en moet dit team voorlopig voor zich dulden op de eerste plek van de ranglijst.

 • Team 3 doet het uitstekend en voert na 3 wedstrijden de ranglijst aan in poule B van de vierde klas. Harderwijk 3 en ESV 1 uit Elspeet staan daar vlak onder, dus de race is nog lang niet gelopen.

 • Team 4. Bij aanvang van de competitie was er de verwachting dat dit team wellicht  hoge ogen kon gooien in hun 6e klas poule nu de krachten van team 4 en 5 waren gebundeld. Voorlopig komt dat er nog niet uit, want er zijn nog slechts 10 punten (uit max. 30) bijeen gesprokkeld. Maar de competitie is nog lang niet afgelopen, Parijs is nog ver en wie weet hoe het team zich weet te herstellen.

 

30-09-2016:

Op zondag 18 september hebben de Spinners hun jaarlijkse familiedag gehouden in en nabij pannenkoekenrestaurant de Veldkamp in Wissel. Organisatoren Paul Gensen en Aart Schurink hadden een leuk klootschiet-parcours door de omgeving uitgezet en onze leden met hun familie konden zich uitleven op het werpen van de 'kloot' over de paden en wegen in Wissel. 
Uiteraard was er aan het eind ook een winnaar en die eer viel te beurt aan Wilfred Hanekamp.

Na afloop lieten we ons de pannenkoeken van de Veldkamp goed smaken.

30-09-2016:

Op zondag 18 september hebben de Spinners hun jaarlijkse familiedag gehouden in en nabij pannenkoekenrestaurant de Veldkamp in Wissel. Organisatoren Paul Gensen en Aart Schurink hadden een leuk klootschiet-parcours door de omgeving uitgezet en onze leden met hun familie konden zich uitleven op het werpen van de 'kloot' over de paden en wegen in Wissel. 
Uiteraard was er aan het eind ook een winnaar en die eer viel te beurt aan Wilfred Hanekamp.

Na afloop lieten we ons de pannenkoeken van de Veldkamp goed smaken.

07-09-2016:

Afgelopen maandag 5 september vond de jaarlijkse uitwisseling met Vined plaats. We speelden in het thuishonk van Vined, in het dorpshuis in Heerde.

De Spinners hebben zich daar uitstekend geweerd tegen de spelers van Vined, waartegen we al een aantal jaren in september een gezellige, sportieve voorbereiding-op-de-competitie wedstrijd spelen.

Het gaat natuurlijk niet echt om de overwinning,  maar toch is het leuk dat de Spinners deze oefenwedstrijd wisten te winnen.

 

De eindstanden per team:

Team 1 (Peter, Wilfred en Johan):     6-3
Team 2 (Piet, Aart S. en Chris):          4-5

Team 3 (Paul, Hein en Arjan):            6-3

Team 4 (Teun, Dawid en Gert-Jan):   2-7

Team 5 (Corrie en Astrid):                 4-1

Eindstand:   Spinners                        22

                   Vined                             19

En het blijft natuurlijk bijzonder dat we weer met zo'n grote delegatie aantraden: 14 van de 17 leden waren present! 

 

Zie de foto's voor een sfeerimpressie.

03-09-2016:
Het bestuur heeft moeten besluiten om het 5e team terug te trekken uit de najaarscompetitie, omdat Michael en Mariska zich door familieomstandigheden gedwongen zagen te stoppen met tafeltennissen.
Dat betekent dat team 4 nu het laatste team is en bestaat uit
Gert-Jan, Corrie, Astrid, Michiel en Dawid.

 

 

Archief augustus 2016:

 

Competitie

Het nieuwe competitieprogramma staat online!

Neem een kijkje op de website van NTTB-oost

Woensdag 24 augustus kunnen we weer trainen.

Uitwisseling Vined

De uitwisseling met Vined vindt plaats op maandag 5 september.

Geef je op bij Hein Kers om mee te doen!

 

​Archief Juni 2016:

29 juni 2016: Vorige week heeft het jaarlijkse handicaptoernooi weer plaatsgevonden.
Klik hier voor foto's van de winnaars

De laatste weken voor de zomervakantie

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en dan zal de Hezebrink sluiten voor de gebruikers van de gymzaal, waaronder de Spinners.
De laatste woensdag waarop wij de zaal kunnen gebruiken is op 6 juli.
Op woensdag 17 augustus kunnen we weer een balletje slaan en werken aan onze tafeltennisvaardigheden!

​Archief April 2016:

De competitie is inmiddels al weer bijna voorbij met nog 1 wedstrijd te gaan.
Team 2 zal helaas degraderen naar de 3e klasse.

De overige teams hebben zich weten te handhaven in hun klasse.

 

Kijk voor de uitslagen/standen op de site van de NTTB Oost

Archief Februari 2016:

 

De eerste wedstrijden van de voorjaarscompetitie zijn alweer gespeeld!

 

Kijk voor de uitslagen/standen op de site van de NTTB Oost

 

Archief Januari 2016:

 

De voorjaarscompetitie 2016 staat online!

De competitie indeling kun je hier bekijken

 

Kijk voor het volledige programma op de site van de NTTB Oost

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Onze nieuwe website staat online!

Feedback is graag welkom!

Als je een bericht wilt achterlaten ga dan even naar de contactpagina of stuur een mail naar onze webmaster.

 

Archief December 2015:

 

We zijn bezig met het ontwerpen van onze nieuwe website!

Neem gerust even een kijkje.

 

Archief November 2015:

 

De najaarscompetitie is weer afgelopen.

 

Team 1 maakt nog kans op het kampioenschap, de laatste wedstrijd is nog niet ingevuld.

Team 2 is kampioen geworden in de 3e klasse. Heren gefeliciteerd!

Team 3 heeft zich helaas niet kunnen handhaven in de 3e klasse en zal degraderen.

Teams 4 en 5 zijn beide geëindigd op een goede 2e plek in de 6e klasse.

bottom of page