Competitie programma & resultaten

Het programma, alle actuele standen, uitslagen en persoonlijke resultaten zijn te bekijken op de website van NTTB-Oost:

 

Website NTTB-Oost

 

De competitieresultaten zijn te vinden onder Competitie > Competitieresultaten

 

Een andere mogelijkheid om het wedstrijdschema en de scores te bekijken is via de gebruikersvriendelijke website https://ttapp.nl/

Wedstrijdresultaten digitaal vastleggen

In de najaarscompetitie van 2022 wordt de pilot voortgezet waarbij het invullen van de wedstrijdresultaten met behulp van de DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) van de NTTB plaatsvindt.
Zie voor gedetailleerde informatie over de DWF-app: https://tafeltennis.nl/competitie/het-digitale-wedstrijd-formulier/

Teamleden kunnen dan zelf hun uitslagen vastleggen in deze app. Uit- en thuisspelende teams moeten dan aan het eind van de wedstrijd bevestigen dan de uitslag correct is uitgevoerd. De wedstrijdsecretaris hoeft alleen daarna te bevestigen dat de uitslagen goed zijn ingevoerd.
Het ligt voor de hand dat dit veel minder administratieve rompslomp zal opleveren dan in de voorbije competities.
Er is echter een maar: het is nog steeds een pilot. De uitslagen moeten nog steeds ook op papier worden ingevuld.
Zodra de NTTB Oost daartoe besluit zal de vastlegging van de uitslagen uitsluitend nog via DWF plaatsvinden. Het is te hopen dat dit binnenkort gebeurt, want van de administratieve rompslomp met papieren wedstrijdformulieren wordt niemand vrolijk! (en vooral niet de wedstrijdsecretaris :-))
Inleveren wedstrijdbriefjes
De wedstrijdbriefjes dienen ingeleverd te worden bij wedstrijdsecretaris Chris Mulder, Oranjeweg 5 in Emst.
De brievenbus van Oranjeweg 5 is in de voordeur (en niet in de groene bus aan de zijkant van de woning).
Een vertegenwoordiger van elk team van de Spinners dat thuisspeelt dient in dezelfde week, vóór zaterdag, het briefje (het witte, originele exemplaar plus de gele kopie) ingeleverd te hebben. 
Mocht dat niet lukken dan graag een foto maken en vóór het weekend door-appen naar Chris Mulder (06-42827553) zodat hij de uitslagen via NAS digitaal kan aanleveren aan de NTTB Oost.
Dit alles om onnodige boetes te voorkomen!
Het originele wedstrijdbriefje en de gele kopie kunnen bewaard worden, maar hoeven niet direct meer aan de wedstrijdsecretaris afgegeven te worden. Door de digitalisering van de wedstrijdadministratie is er in de afgelopen jaren nooit meer een verzoek geweest om de bewaarde formulieren te tonen.

Wedstrijdbriefjes bij uitwedstrijden (blauw) kunnen ook bij de wedstrijdsecretaris ingeleverd worden, maar het aanlevermoment is wat minder belangrijk.
 
Resultaten Spinners in de najaarscompetitie 2022

 

Week 3 (19 t/m 23 september)

Team 1:

Trias 3 was de tegenstander in de thuiswedstrijd die de Spinners 1 deze week speelde. Ook in deze wedstrijd was een invaller nodig en dat was deze keer Paul Gensen uit het tweede. Paul wist één tegenstander uit Twello te verschalken. Peter Leurink en Wilfred Hanekamp bleven deze avond zonder puntverlies.

Het dubbel moest wel aan de tegenstander worden gelaten. 

Deze 7-3 overwinning past in een keurig rijtje waardoor ons eerste team nu stevig op de tweede plaats staat, slechts één punt achter koploper de Brug 5. 

Team 2:

Ging hard onderuit in Heerde, bij Vined 2, want het moest huiswaarts keren met een 9-1 nederlaag op zak.

Invaller van de avond was Chris Mulder. Chris kon geen potten breken, want hij bleef puntloos. Dat gold ook voor Paul Gensen. Degene die het punt voor de Spinners scoorde was André Gramser.

André Gramser moest overigens na zijn tweede gespeelde partij opgeven. Het punt in zijn derde wedstrijd ging daarmee automatisch naar Vined 2. 

Door de nederlaag in deze derde wedstrijd staat de Spinners nu stevig onderaan in poule 3 C. Het zal sowieso lastig worden om deze competitie goed af te sluiten nu het team nog in iedere wedstrijd een invaller nodig heeft.

Team 3:

Ontving thuis in de Hezebrink de koploper van dat moment: Gorssel 1. Deze tegenstander moest zijn beste speler door een blessure thuis laten en daarvan profiteerde de Spinners optimaal door met maar liefst 8-2 te winnen. Arjan Hanekamp, die deze competitie uitstekend op dreef is, won zijn drie partijen.

Chris Mulder deed dat ook. Hein Kers moest twee tegenstanders feliciteren, maar daarmee zijn wel alle punten voor de tegenstander genoemd, want ook het dubbel werd gepakt door de Spinners.

Door de zege van ons derde team staat het team stevig aan kop in poule 4 C. Een positie die het team lang niet heeft ingenomen.

 

 

 

Week 2 (12 t/m 16 september)

Team 1:

In de uitwedstrijd bij de Veluwe 3 moest het team een beroep doen op een invaller. Het werd Arjan Hanekamp. Arjan deed het uitstekend door (als invaller uit de 4e klasse) een partij te winnen in deze tweede klasse-wedstrijd. Johan Hanekamp wist twee keer te winnen, maar Peter Leurink ging daar nog overheen met drie zeges. Omdat ook het dubbel Peter/Johan wist te winnen was de einduitslag 3-7 in het voordeel van de Spinners 1.

Team 2:

Moest het thuis opnemen tegen Futura 1 en deed het uitstekend door met 7-3 te winnen. Daarbij speelde invaller Paul van 't Erve een belangrijke rol door twee punten te pakken. Datzelfde deden de spelers die de vaste kern van ons tweede vormen: Paul Gensen en André Gramser. Het dubbel werd ook gewonnen door de Spinners en daarmee is de 7-3 overwinning verklaard. 

Team 3:

Zette de goede lijn die in de eerste was ingezet door in de tweede partij, in de uitwedstrijd bij Warnsveld 3.

Arjan Hanekamp en Paul van 't Erve waren het best op dreef met elk drie winstpartijen. Hein Kers deed daar maar weinig voor onder met twee gescoorde punten. Het punt in het dubbelspel was ook voor de Spinners. Deze 9-1 overwinning is een ervaring die het derde team al een tijdje niet meer heeft gehad.

Het ziet er voor ons derde team goed uit, want in deze competitie lijken de tegenstanders van een iets minder kaliber dan in de vorige competities.

Week 1 (5 t/m 9 september)

Team 1:

Het eerste team won zijn eerste wedstrijd, uit bij ZC Aktief 1, met 6-4. Dat is een vertrouwde tegenstander waartegen meestal wedstijden met een uitslag rond een gelijkspel worden behaald.|Een prima begin, met andere woorden.

Team 2:

Team 2 moest spelen tegen de Brug 7 in Apeldoorn en kon een stevige 9-1 nederlaag noteren. Het is voor ons tweede improviseren nu Aart Schurink nog niet kan meespelen. Deze keer speelde Hein Kers als invaller mee. Hopelijk wachten er nog wedstrijden waarin wat meer punten kunnen worden gescoord.

Team 3:

​Startte met een 5-5 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Swift 10 en dat is eigenlijk een prima uitslag, want in de vorige competitie werden (vooral in het begin) nogal wat nederlagen geïncasseerd. Dan is dit een goede opsteker.