Competitie programma & resultaten

Het programma, alle actuele standen, uitslagen en persoonlijke resultaten zijn te bekijken op de website van NTTB-Oost:

Website NTTB-Oost

De competitieresultaten zijn te vinden onder Competitie > Competitieresultaten

Een andere mogelijkheid om het wedstrijdschema en de scores te bekijken is via de gebruikersvriendelijke website https://ttapp.nl/

Wedstrijdresultaten digitaal vastleggen
In de najaarscompetitie van 2020 wordt gestart met het invullen van de wedstrijdresultaten met behulp van de DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) van de NTTB.
Teamleden kunnen dan zelf hun uitslagen vastleggen in deze app. Uit- en thuisspelende teams moeten dan aan het eind van de wedstrijd bevestigen dan de uitslag correct is uitgevoerd. De wedstrijdsecretaris hoeft alleen daarna te bevestigen dat de uitslagen goed zijn ingevoerd.
Het ligt voor de hand dat dit veel minder administratieve rompslomp dan in de voorbije competities zal opleveren.
Er is echter een maar: het is in het najaar nog slechts een pilot. De uitslagen moeten nog steeds ook op papier worden ingevuld.
Alleen bij gebleken geschiktheid zal de app als enige wedstrijdregistratie overblijven. Dat zal hopelijk in de voorjaarscompetitie van 2021 het geval zijn.
Iedereen kan via de link https://tafeltennis.nl/competitie/het-digitale-wedstrijd-formulier/ de app installeren en de handleiding daarvoor bekijken.
Inleveren wedstrijdbriefjes
De wedstrijdbriefjes dienen ingeleverd te worden bij wedstrijdsecretaris Chris Mulder, Oranjeweg 5 in Emst.
De brievenbus van Oranjeweg 5 is in de voordeur (en niet in de groene bus aan de zijkant van de woning).
Een vertegenwoordiger van elk team van de Spinners dat thuisspeelt dient in dezelfde week, vóór zaterdag, het briefje (het witte, originele exemplaar plus de gele kopie) ingeleverd te hebben.
Mocht dat niet lukken dan graag een foto maken en vóór het weekend door-appen naar Chris Mulder (06-42827553) zodat hij de uitslagen via NAS digitaal kan aanleveren aan de NTTB Oost.
Dit alles om onnodige boetes te voorkomen!
Het originele wedstrijdbriefje en de gele kopie dient vervolgens alsnog ingeleverd te worden.
Wedstrijdbriefjes bij uitwedstrijden (blauw) kunnen ook bij de wedstrijdsecretaris ingeleverd worden, maar het aanlevermoment is wat minder belangrijk.

Resultaten Spinners in de najaarscompetitie 2020

Week 1 ( 21 t/m 25 september)

Team 1:

Team 2:

Team 3:

website builder. Create your website today.