Welkom op de website van de Spinners uit Emst!

Quick Links
  • YouTube Social  Icon

Lijkt het je wat?
Klik dan hier om contact met ons op te nemen

Rabo clubsupport

Vanaf 5 oktober kunnen mensen die als lid van de Rabobank geregistreerd zijn hun stem en daarmee geld geven aan een vereniging van hun voorkeur. De Spinners zijn daar ook weer voor aangemeld en het zou natuurlijk mooi zijn als wij zoveel mogelijk stemmen op de Spinners weten te verzamelen. Voorwaarde voor een stem is wel dat je aangesloten bent bij een Rabobank op de Noord-Veluwe.

Het is ook zaak om zoveel mogelijk niet-leden met een Rabo-rekening enthousiast te krijgen voor een stem op onze vereniging!