Welkom op de website van de Spinners uit Emst!

Quick Links
  • YouTube Social  Icon

Lijkt het je wat?
Klik dan hier om contact met ons op te nemen

7 maart 2021

Tafeltennissen voorlopig

nog niet mogelijk

Ons land leeft al een hele tijd in een lock-down waarbij inmiddels wel een aantal versoepelingen zijn doorgevoerd, maar binnensporten horen daar niet bij. We mogen dus helaas nog niet tafeltennissen.... We kunnen daar van alles van vinden, maar als vereniging hebben ons daar gewoon aan te houden.

Laten we hopen dat we ergens in het voorjaar weer een balletje mogen gaan slaan tegen elkaar; de competitie zal naar mijn (C.M) idee in het voorjaar niet meer worden opgestart. Mocht dat uiteindelijk toch anders worden dan wordt dat uiteraard zo snel mogelijk gecommuniceerd naar de leden.

Er is wel nieuws over de Hezebrink te melden. Het interim-dagelijks-bestuur heeft een nieuwe beheerder gevonden voor ons dorpshuis: Raoul Vieira. Op Facebook is op de pagina van 'Emst op de kaart' een pagina over de tekening van het contract met de nieuwe uitbater geplaatst.

We hopen dat we elkaar snel weer kunnen zien in de sportzaal van de Hezebrink en het zou mooi zijn als we daarbij dan ook weer een drankje kunnen nuttigen in het horeca-gedeelte, maar eerlijk gezegd verwacht ik dat dat nog wel even gaat duren....

We houden vol en houden onze conditie intussen op peil ;-))

De site is voor het laatst bijgewerkt op 7 maart 2021

Voor vragen of opmerkingen over deze site, neem contact op met de webmaster